Merkeeier og byggherrer

Er du merkeeier, detaljist, byggherre, rådgiver eller entreprenør? Da har du som sluttkunde i markedet en avgjørende rolle for å sikre at tre kommer fra bærekraftig skog.

Informasjon for merkeeiere, byggherrer og sluttkunder

PEFC er frivillig markedsbasert system. Etterspørselen fra deg som sluttkunde vil derfor være svært viktig impuls og signal til leverandører og skogeiere om bærekraftig forvaltning av skogen. Du kan forsterke dette ved å bruke PEFC merket ut mot forbrukerne.

Fordeler med PEFC

PEFC sertifisering er et effektivt verktøy for å sikre tre fra bærekraftig skog. Dette gir deg som sluttkunde i markedet mange muligheter.

Ansvarlig innkjøp

Ansvarlig innkjøp

Ansvarlig innkjøp er en bærebjelke i et bærekraftig forretningsliv. Ved å kjøpe produkter med PEFC merket bidrar du til bærekraftig skogbruk basert på lokale løsninger.

Les mer

Bruk av PEFC merket

Bruk av PEFC merket

Få full effekt av at bedriften handler ansvarlig. Takket være PEFC merket kan du fortelle markedet at råvaren eller produktet kommer fra bærekraftig forvaltet skog.

Les mer

PEFC Prosjektsertifisering

Har du et byggeprosjekt eller et engangsprosjekt som inkluderer tre? Med PEFC prosjektsertisering dokumenterer du at trevirket kommer fra bærekraftig skog.

Hold deg oppdatert

Få nyhetsbrev fra PEFC Norge