Merking og markedsføring

PEFC merket gjør det enkelt for kunder og forbrukere å velge bærekraftig produkter. Alle PEFC sertifiserte bedrifter kan få tilgang til å bruke PEFC merket.

Merking og markedsføring

PEFC merket er et registrert varemerke med internasjonal anerkjennelse.  Bruk av PEFC merket krever at bedriften har avtale med PEFC Norge om dette. Som PEFC sertifisert bedrift i Norge får du også tilgang til en norsk kampanjelogo i tillegg til det ordinære PEFC merket.

Ordinært PEFC merke

Bedriften skal benytte ordinært PEFC merke i forretningsmessige bruk. Det er to ordinære PEFC merker avhengig av bruksområdet.

On-produkt merket benyttes både direkte ved merking av selve produktet og emballasjen eller indirekte ved kommunikasjon og markedsføring av produktet i for eksempel i prisliste, brosjyre, hjemmeside, annonser osv.

Off-produkt merket benyttes ved all annen bruk f.eks i kursmateriell eller når bedriften ønsker å kommunisere sin sertifiseringsstatus, innkjøpspolitikk, sortiment med PEFC produkter uten henvisning til konkret produkt.

Norsk PEFC kampanjelogo

PEFC Norge har utarbeidet en egen kampanjelogo. Denne er et supplement til ordinær PEFC merking. Hensikten er å spisse budskapet for hva PEFC står for på norsk. Den kan brukes av alle bedrifter, også om bedriften eksporter eller importerer PEFC sertifiserte produkter.

Hjelp til markedsføring og kommunikasjon

PEFC Norge har laget en verktøykasse som gjør jobben med markedsføring og kommunikasjon enklere. Her finner du alt fra tekst til visuelle virkemidler.


Hold deg oppdatert

Få nyhetsbrev fra PEFC Norge