Ålgård Offset blir Norges første trykkeri med PEFC sertifisering

Ålgård Offset blir Norges første trykkeri med PEFC sertifisering. Dette betyr at bedriften gjør det mulig for kundene å vise at de bruker papir fra bærekraftig skog på sine trykksaker gjennom PEFC-merket.

Ålgård Offset blir Norges første trykkeri med PEFC sertifisering

27. januar 2021 News

Ålgård Offset er en av norges største produsenter av trykksaker. Spesialiten er offset trykk, det vil si trykking fra rull, men er et allsidig trykkeri som dekker alle sitt behov. Bedriften ble etablert i 1980 i Ålgård, Rogaland og er et godt eksempel på en lokal bedrift med stor suksess.

Ålgård Offsett tar miljø på alvor. Fra før er bedriften allerede Svanemerket og medlem av Grønt Punkt Norge. Miljøhensyn går som rød tråd i alle rutiner og arbeidsoperasjoner. Det brukes kun godkjente fargemidler og all avkapp i produksjonen går til gjenvinning og ny produksjon.

For Ålgård Offset var PEFC sertifisering en naturlig forlengelse av sitt miljøengasjert. Dermed kan bedriften dokumentere at papiret kommer fra bærekraftig skog og gjøre det mulig for kundene å kommunisere at papiret er sertifisert og bærekraftig gjennom PEFC merket på trykksakene.


PEFC Norge

PEFC Norge