God stemning i PEFC Norge Generalforsamling 2022

Generalforsamlingen 2022 for PEFC Norge som ble avholdt online 29.april var preget av god stemning. En viktig milepæl er forslaget til revidert Norsk PEFC Skogstandard som det er lagt mye arbeid ned i gjennom de to siste årene. Markedsarbeidet bærer også gode frukter.


God stemning i PEFC Norge Generalforsamling 2022

29. april 2022 News

Til generalforsamlingen var det utarbeidet en årsrapport med oversikt og eksempler på aktivitetene det siste året. I markedsarbeidet jobbes det over en bred front, både med å stimulere etterspørselen etter PEFC og med verdiskapende tilbud for medlemsbedriftene. På skogsiden har hovedfokuset vært revisjonsarbeidet av skogstandarden.

- 2021 har vært et aktivt og spennende år for PEFC Norge uttaler styreleder Simon Thorsdal. Framover blir det svært viktig å fullføre revisjonen av det norske sertifiseringssystemet med internasjonal godkjennelse av skogstandarden på en best mulig måte. At all norsk skog i praksis er PEFC-sertifisert bør være økt styrke og konkurransefortrinn framover.

Simon Thorsdal fikk fornyet tillit som styreleder også neste periode. Fra Skogkurs trer Linn Viken Bøe inn som nytt styremedlem. Hun erstatter veteranen Trygve Ødegård som ble fortjent takket av. Resten av styret i PEFC Norge er uendret.  

Les hele årsrapporten 2021 her:

Årsrapport 2021 20.15 MB


Hold deg oppdatert

Få nyhetsbrev fra PEFC Norge