Video

Videoer laget av PEFC Internasjonal som med lyd, bilde og tekst på lettfattelig måte forklarer hva PEFC er og gjør for bredt publikum. De er foreløpig på engelsk.


Skogen skaper mange fordeler

Video 2:01

Skog skaper mange fordeler

Skogen er definitivt viktig. Hvordan fungerer PEFC?  Hvordan kan min bedrift bruke PEFC til å ta vare på skogen? Hva er fordelene med PEFC sertifisering? Her får du svarene.

Garantert bærekraftig tre med PEFC

Video 1:47

Garantert bærekraftig tre med PEFC

Forbrukere, offentlig og private organisasjoner er i økende grad opptatt av bærekraft. Men hvordan kan man være sikker på opprinnelsen av trevirket. Svaret ligger i PEFC sporbarhetssertifisering.

Hvordan ta vare på skogen 1

Video 1:49

Hvordan ta vare på skogen 1

Skogen er under press. Hva kan vi gjøre for å ta vare på skogen? PEFC tror den beste måten er å bruke den på en bærekraftig måte. Du bidrar ved å kjøpe produkter merket PEFC.

Hvordan ta vare på skogen 2

Video 1:33

Hvordan ta vare på skogen 2

Vi må ta vare på skogen for kommende generasjoner. Skogsertifisering slik som PEFC er et effektivt verktøy for å sikre et bærekraftig skogbruk. Du bidrar ved å kjøpe produkter merket PEFC.

Hvordan ta vare på skogen 3

Video 1:32

Hvordan ta vare på skogen 3

Bruk av tre til bygg, emballasje, hygiene er bra, forutsett at det kommer fra bærekraftig skogbruk. Produkter merket med PEFC kommer fra skog som er forvaltet bærekraftig. Du bidrar ved å kjøpe produkter merket PEFC.


PEFC Norge

PEFC Norge